Anne islén

Jag är en motionerande pedagog och PT/MT som alltid varit intresserad av människor och av rörelse. Har gjort en resa genom för mycket (ensidig) träning och skador, till att hitta rätt!

Jag har en gedigen tränar-/PT-utbildning genom The Academy i Stockholm och jag har också vidareutbildat mig till MT- medicinsk tränare; även det sistnämnda vid The Academy. Jag har också medicinsk utbildning i botten (som undersköterska) och som MT tar jag emot dig som precis är klar hos sjukgymnast efter tex skada, och eller sjukskrivning / träning på recept eller kanske dig som behöver lite extra stöd i din träning. När jag inte är på ”fabriken” jobbar jag som lärare. Jag har också utbildning i Procedos P9-matta och vi jobbar mycket på den under fyspassen (3D).

Här på rörelseFABRIKEN kör jag ca 10 gruppträningspass /vecka – och det är träning för ALLA! Alla tränar efter egen förmåga, och jag lovar att du kommer att utvecklas i Din träning efter vägen! Jag har vanliga cirkelfyspass, fyspass, 70+ pass, företagsträning, fys för olika sporter / klubbar och lite lugnare pass för ökad rörlighet, styrka och balans; 4B och ”Flow” (styrkeyoga), samt ’förälder+tonåring’.

Jag tycker att alla ska kunna träna – på sina egna villkor – och att träningen ska kännas givande, inspirerande, omväxlande och lustfylld!

Tränare

Medicinsk tränare genom The Academy i Stockholm

Utbildad personlig tränare genom The Academy i Stockholm

Recensioner

Vad andra säger om mig och Rörelsefabriken Falun.

Pernilla

Det är så roligt att träna här! Toppenmänniskor och toppentränare! Har inga problem med ryggen sedan jag började träna här, rekommenderas verkligen!

Margareta

Bästa stället att träna på!! Suveränt duktiga tränare o lagom stora grupper. Dessutom rolig, bra o varierad träning!

Cecilia

Bästa stället att träna på! Suverän “fabrikör” som alltid har nya inspirerande övningar åt oss ”fabriksarbetare”.